CULIER I SÓL
147.
Dwa podstawowe składniki, które są bardzo powszechnie dodawane do przyrządzania różnego rodzaju posiłków.
Obydwa produkty służą do polepszenia smaku przygotowywanej potrawy.
Nie zawierają w sobie żadnych wartościowych składników.
Sól bardzo powszechnie nadużywana do wszystkich potraw przyrządzanych w gospodarstwach domowych jak i też w gastronomi.
Sól, to konserwant stosowany od bardzo dawna w przemyśle przetwórczym mięsa i ryb.
Oprócz walorów smakowych nic nie daje ludzkiemu organizmowi.
Sól znajduje się w każdym rodzaju mięsa, rybach, jak i też w warzywach.
Nie ma potrzeby, aby jeszcze do przygotowywanego posiłku dodawać soli.
Nadmiar soli odkłada się w waszym układzie krążenia i stawach skokowych, z tego tytułu powstaje wiele dolegliwości w ziemskim ciele.
Posiłek przygotowany bez dodatku soli jest dużo bardziej korzystny i łatwiej przyswajalny przez ludzki organizm.
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje.
W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi oraz materiały redakcyjne. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowywanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.
Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększymy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz wycofać w każdej chwili.
Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać (na podstronie z ustawieniami prywatności), odznaczając wybraną zgodę i klikając przycisk "nie zgadzam się", z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.
Komentarze (0)