Miodowa z rodziny Bielskich

Opublikowany 2011-12-30 12:06:07

  • autor: Anonim
431
Miodowa – to trunek produkowany ze specjalnie selekcjonowanego, naturalnego miodu pszczelego i najwyższej jakości alkoholu. Staropolska receptura udoskonalana przez stulecia, gwarantuje doskonałą jakość likieru, leżakującego w dębowych beczkach przez dwadzieścia dni. Dodatki korzennych aromatów w połączeniu z miodem, czynią jej smak zupełnie wyjątkowym.

Komentarze (0)


Drogi Czytelniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi oraz materiały redakcyjne. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowywanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększymy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz wycofać w każdej chwili.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać (na podstronie z ustawieniami prywatności), odznaczając wybraną zgodę i klikając przycisk "nie zgadzam się", z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.