CUKIER I SÓL 147 PRZESŁANIE PRAWDY MOJŻESZ BOGUSŁAW GAS

Opublikowany 2009-04-09 00:19:36

mojzeszpl
979
CULIER I SÓL 147. Dwa podstawowe składniki, które są bardzo powszechnie dodawane do przyrządzania różnego rodzaju posiłków. Obydwa produkty służą do polepszenia smaku przygotowywanej potrawy. Nie zawierają w sobie żadnych wartościowych składników. Sól bardzo powszechnie nadużywana do wszystkich potraw przyrządzanych w gospodarstwach domowych jak i też w gastronomi. Sól, to konserwant stosowany od bardzo dawna w przemyśle przetwórczym mięsa i ryb. Oprócz walorów smakowych nic nie daje ludzkiemu organizmowi. Sól znajduje się w każdym rodzaju mięsa, rybach, jak i też w warzywach. Nie ma potrzeby, aby jeszcze do przygotowywanego posiłku dodawać soli. Nadmiar soli odkłada się w waszym układzie krążenia i stawach skokowych, z tego tytułu powstaje wiele dolegliwości w ziemskim ciele. Posiłek przygotowany bez dodatku soli jest dużo bardziej korzystny i łatwiej przyswajalny przez ludzki organizm.

Komentarze (0)


Drogi Czytelniku!

W trosce o komfort korzystania z naszego serwisu chcemy dostarczać Ci coraz lepsze usługi oraz materiały redakcyjne. By móc to robić prosimy, abyś wyraził zgodę na dopasowywanie treści marketingowych do Twoich zachowań w serwisie. Zgoda ta pozwoli nam częściowo finansować rozwój świadczonych usług.

Pamiętaj, że dbamy o Twoją prywatność. Nie zwiększymy zakresu naszych uprawnień bez Twojej zgody. Zadbamy również o bezpieczeństwo Twoich danych. Wyrażoną zgodę możesz wycofać w każdej chwili.

Wyrażenie powyższych zgód jest dobrowolne i możesz je w dowolnym momencie wycofać (na podstronie z ustawieniami prywatności), odznaczając wybraną zgodę i klikając przycisk "nie zgadzam się", z tym, że wycofanie zgody nie będzie miało wpływu na zgodność z prawem przetwarzania na podstawie zgody, przed jej wycofaniem.